Kosten bungalow bouwen

De kosten voor het bouwen

van een bungalow

Wat het kost om een bungalow te bouwen, begint met de vraag wat u onder bungalow verstaat. Wilt u volledig gelijkvloers wonen zonder verdieping, of bedoelt u eigenlijk een moderne villa met kubistisch ontwerp? Als u kijkt bij onze inspiratiewoningen, ziet u dat ieder ontwerp uniek is. Dat geldt zeker als we het hebben over het bouwen van een bungalow. Dé prijs voor het bouwen van een bungalow kunnen we u dan ook niet geven. Wel een prijslijst met een prijsindicatie bij al onze inspiratiewoningen. Zo kunt u toch inschatten wat het bouwen van uw bungalow zou kosten.

Kosten levensloopbestendige

bungalow bouwen

Als mensen een bungalow willen bouwen, bedoelen ze meestal twee dingen: een moderne kubistische villa en/of een gelijkvloers woonprogramma. Vaak gaat het dan om een levensloopbestendige bungalow waar ze oud kunnen worden. Dat brengt bij een bungalow vaak geen extra kosten met zich mee. Elders op de website informeren we u over alle soorten (algemene) kosten bij het bouwen van een woning. Bij een bungalow spelen daarnaast specifieke kosten mee. Zo hebben bungalows naast grote raampartijen vaak een plat dak en dat vertaalt zich in meer- of minderkosten voor het bouwen van uw bungalow.

Wat u ook verstaat onder een bungalow, de prijs voor het bouwen van een moderne villa of bungalow hangt in de eerste plaats af van het volume en de vloeroppervlakte. Daarnaast spelen de stijl, de gekozen materialen en het afwerkingsniveau een grote rol. Om een indruk te geven van de kosten voor het bouwen van een bungalow geeft onze prijslijst een prijsindicatie met de prijs/m2. Laat u in elk geval deskundig voorlichten en vergelijk offertes goed. Soms worden kosten niet in de offerte meegenomen maar als extra optie. Bij Buitenhuis Villabouw nemen wij alle te voorziene kosten mee in de prijsopgave!

Prijslijst bungalow

bouwen

Brochure en prijslijst aanvragen

Selecteer uw type brochure naar voorkeur:

In onze brochure vindt u een greep uit de gebouwde villa’s van Buitenhuis Villabouw. Wilt u onze brochure en prijslijst aanvragen met daarin een globale indicatie van de kosten om een eigen villa te bouwen? Wij sturen u deze geheel kosteloos toe. Wij willen u er wel op wijzen dat wij werkzaam zijn in een gebied van 75 kilometer rondom Alblasserdam en/of verwachte reistijd van minder dan 1 uur. Wij werken met een eigen bouwteam, waardoor dagelijkse reistijden langer dan een uur onwenselijk zijn. Ter inspiratie kunnen wij u wel onze brochure en de daarbij behorende prijsinformatie toesturen.