Interieurdesign

Interieurdesign maakt
uw villa compleet

Interieurdesign neemt bij Buitenhuis Villabouw een prominente plaats in: het design van uw interieur laat niet alleen uw villa tot zijn recht komen maar de woonstijl bepaalt ook de sfeer van uw nieuwe ‘thuis’. Smaak op het gebied van design en interieur is persoonlijk, maar interieurdesign is een vak apart. Het is één ding om uit te denken waar u welke ruimte wilt hebben, of hoe groot een kamer moet worden; het is nog heel wat anders dit door te vertalen naar een doordacht interieur- en lichtplan. Daarom werken wij samen met interieurarchitecten die u persoonlijk en professioneel designadvies kunnen geven.

Luxe
interieurdesign

Interieurdesign zien wij niet als luxe. U kunt wel kiezen voor een luxe interieurdesign, maar wat we hiermee bedoelen: wij zien het als een onmisbare schakel in het proces. De interieurarchitect ontwerpt uw design en interieur, vanuit dezelfde visie als wij uw hele villa bouwen: samen met u. Het inrichten van uw huis begint altijd met goed luisteren naar de ideeën en verwachtingen van u als opdrachtgever.. Daarna kijkt de interieurarchitect pas naar de ruimte, de stijl, het gebruik en de functie van de ruimte; om een licht- en interieurplan te ontwerpen en in te vullen op basis van uw wensen en smaak (en hoe luxe, dat is dus aan u!).

Heeft u al een duidelijk beeld voor ogen welke interieurstijl u wilt? Of staat u nog overal voor open en gaat u graag het avontuur aan met de interieurarchitect? Op deze website willen we u alvast graag inspireren met voorbeelden van interieurdesigns in alle stijlen. Van een modern interieur tot een landelijk interieur, van een industriële sfeer tot een romantische inrichting. Twee populaire interieurstijlen, die we ook zeker even willen noemen zijn het retro interieur en het bohemian interieur. U vindt meer voorbeelden van interieurs op de pagina ‘gerealiseerde woningen.’

Stijlvoorbeelden
interieurdesign

Aanvullende informatie over
interieurdesign:

Bij Buitenhuis Villabouw hechten wij veel waarde aan interieur en design. Dit krijgt dan ook een vast moment in de bouwplanning. U gaat met de interieurarchitecten in gesprek over uw interieurdesign zodra de gemeente haar principeakkoord heeft gegeven voor het ontwerp en de officiële vergunningsaanvraag loopt. Het is dan nog heel goed mogelijk om wanden en ramen te veranderen, zelfs constructieve wanden. Tot dat moment zijn alle lijnen binnen de buitenmuren met potlood getekend: zo geven we nog maximale ruimte aan de ideeën en de creativiteit van de interieurarchitecten als het gaat om de indeling en zichtlijnen.

Ook over de kosten van uw interieurdesign zijn wij bij Buitenhuis Villabouw graag transparant. Om kwaliteit te borgen, maar zeker ook om het belang van duidelijke afspraken, werken wij samen met vaste partners. Op het gebied van interieurdesign zijn dat: Stephen Versteegh van Versteegh Design en Mira Nasruddin van MIRA Design. Beiden hebben een eigen werkwijze en stijl en met beiden hebben we heldere afspraken gemaakt. Zo is het eerste adviesgesprek altijd gratis en kunt u kiezen voor verschillende adviespakketten. Zo kiest u voor kwaliteit én houdt u grip op de kosten van uw interieurdesign.

De meeste mensen denken bij het begrip interieurdesign al snel aan de inrichting van de woonkamer. Doorgaans zult u hier ook veel tijd doorbrengen en genieten van uw nieuwe villa. Daardoor besteden veel mensen het grootste deel van het design budget aan de inrichting van de woonkamer. Toch is juist de kracht van een doordacht, professioneel interieurdesign dat de woning erin betrokken wordt. De basis kan liggen in de woonkamer, maar de woonstijl en sfeer worden doorgetrokken in andere ruimtes. Dat kan met een thema, met kleurgebruik of met materialen die u door uw hele villa heen laat terugkomen.   

Brochure en prijslijst aanvragen

Selecteer uw type brochure naar voorkeur:

In onze brochure vindt u een greep uit de gebouwde villa’s van Buitenhuis Villabouw. Wilt u onze brochure en prijslijst aanvragen met daarin een globale indicatie van de kosten om een eigen villa te bouwen? Wij sturen u deze geheel kosteloos toe. Wij willen u er wel op wijzen dat wij werkzaam zijn in een gebied van 75 kilometer rondom Alblasserdam en/of verwachte reistijd van minder dan 1 uur. Wij werken met een eigen bouwteam, waardoor dagelijkse reistijden langer dan een uur onwenselijk zijn. Ter inspiratie kunnen wij u wel onze brochure en de daarbij behorende prijsinformatie toesturen.