Bouwteam

Een vast bouwteam
voor uw villa

Bij het bouwen van een woning komt heel wat meer kijken dan een mooie kavel en een doordacht ontwerp. Of uw woning uiteindelijk helemaal zal voldoen aan uw verwachtingen hangt sterk af van de afstemming met en binnen het bouwteam. Tussen de architect, de aannemer, de onderaannemers en leveranciers van bijvoorbeeld uw deuren, uw keuken en sanitair en niet te vergeten de timmerlieden die uw hele woning bouwen en afbouwen. Bij Buitenhuis Villabouw werken wij daarom altijd met een vast bouwteam per villa en één vast aanspreekpunt voor u als opdrachtgever.

De rol van de architect
binnen het bouwteam

Bij de keuze van een architect mag u kritisch zijn. Dat zijn wij ook en daarom werken wij bij Buitenhuis Villabouw met twee zeer ervaren architecten. Het gaat immers om meer dan het vermogen een mooie woning in een bepaalde stijl te tekenen, De architect moet begrijpen hoe u wilt leven en dat vertalen naar een praktisch, duurzaam en degelijk technisch ontwerp. Hij moet kunnen luisteren, kunnen adviseren en (wat wij minstens zo belangrijk vinden) in uw belang moet hij goed kunnen samenwerken met de andere leden van het bouwteam.

De spil in het bouwteam is de aannemer die het hele bouwproces moet overzien. Bij Buitenhuis Villabouw hebben wij daarvoor een aparte divisie ingericht, die garandeert dat de uitvoering volledig is afgestemd op onze visie en werkwijze. Ook bij Buitenhuis Realisatie draait elke stap en elke detail in het bouwproces namelijk om u. U heeft één vast aanspreekpunt als opdrachtgever en hoeft maar één keer uit te leggen wat u wilt, zowel in de vormgeving als de manier van samenwerken. In iedere fase van het bouwproces doen wij er alles aan om u inzicht en overzicht te geven.Een cruciale taak van het bouwteam is om te zorgen dat uw wensen worden geborgd en het bouwbudget niet wordt overschreden zonder overleg met u.  

Centraal in het bouwteam:
de aannemer

Brochure en prijslijst aanvragen

Selecteer uw type brochure naar voorkeur:

In onze brochure vindt u een greep uit de gebouwde villa’s van Buitenhuis Villabouw. Wilt u onze brochure en prijslijst aanvragen met daarin een globale indicatie van de kosten om een eigen villa te bouwen? Wij sturen u deze geheel kosteloos toe. Wij willen u er wel op wijzen dat wij werkzaam zijn in een gebied van 75 kilometer rondom Alblasserdam en/of verwachte reistijd van minder dan 1 uur. Wij werken met een eigen bouwteam, waardoor dagelijkse reistijden langer dan een uur onwenselijk zijn. Ter inspiratie kunnen wij u wel onze brochure en de daarbij behorende prijsinformatie toesturen.