Vacature projectleider/werkvoorbereider

Heb jij ervaring in de bouw en ben je nieuwsgierig of je een mooie stap kunt maken in je carrière? In het segment luxe villabouw ga je wat meemaken! Bij Buitenhuis Villabouw bouw je geen huizen, maar realiseer je met een vast team iemands droomvilla. Dat voel je en dat blijkt ook uit de waardering van onze opdrachtgevers. Vanuit onze inspirerende, historische werkplek werken we aan een luxe topproduct en jij hebt daar een wezenlijke bijdrage aan.

Als projectleider heb je een cruciale rol binnen ons team. De mate waarin jij klanten adviseert, bouwprojecten weet voor te bereiden en jouw planningskwaliteiten weet in te zetten, bepalen voor een groot deel het succes ervan. In deze uitdagende functie ben je een belangrijk aanspreekpunt voor de klant om diens wensen te vertalen naar haalbare plannen. Tijdens de bouw ben jij ook voor jouw collega’s een belangrijke bron van informatie.

Jouw taken zijn onder meer:

• Adviseren van opdrachtgevers, als eerste aanspreekpunt voor alle vragen;

• Projectcoördinatie met financiële en technische verantwoordelijkheid;
Coördinatie van ontwerp- en constructietekeningen, samenvoegen tot werktekeningen;

• Inkoop van bouwmaterialen, controle tekenwerk van onderaannemers en leveranciers.

Wij vragen van jou:

• Sterke communicatieve vaardigheden, zowel in het team als richting opdrachtgevers, leveranciers en overige partijen;

• Ervaring als werkvoorbereider is een pré, maar timmerlieden/uitvoerders met ambities zijn zeker ook welkom!

• Zelfstandigheid en MBO of HBO werk- en denkniveau.

Wat wij jou bieden:

Je krijgt alle vrijheid voor het nemen van eigen initiatieven, om zo een succes te maken van jouw projecten. Je werkt samen in een jong en klein team dat zeer gemotiveerd is om voor de opdrachtgever de mooiste villa te realiseren. De lijntjes zijn kort en er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling. Elke woning is uniek, waardoor je werk bij elk project weer andere uitdagingen biedt. Kwaliteit en creativiteit staan centraal. Om je talenten verder te ontwikkelen, worden er periodieke trainingen aangeboden. Je mag natuurlijk rekenen op een bovengemiddelde beloning en goede arbeidsvoorwaarden. Naast veel werkplezier!

Herken jij jezelf
in ons profiel?

Herken je jezelf in ons profiel? We ontvangen heel graag jouw CV en motivatie t.n.v. Jelle van Houwelingen op info@buitenhuisvillabouw.nl