Onze architecten

De juiste architect begint
met luisteren en inleven

Voor het ontwerpen van uw villa wilt u uiteraard de beste architect. De architect van uw villa moet niet alleen veel verstand hebben van architectuur, maar hij moet ook echt kunnen luisteren. Hij moet zich kunnen inleven in u, om de kavel en uw eigen wensen en ideeën te vertalen naar het juiste ontwerp. Hoe beter hij u begrijpt, des te meer wordt het niet zijn exclusieve villa als architect, maar úw thuis. Buitenhuis Villabouw werkt met twee vaste architecten: Van der Padt en Partners en Bongers Architecten. Als architecten zijn zij thuis in alle luxe villa stijlen, maar staan zij ook garant voor eenzelfde werkwijze, waarin u centraal staat.

Zo werken de architecten
van Buitenhuis Villabouw

De werkwijze van Buitenhuis Villabouw is echt anders volgens de architect Arno van der Padt. “Veel mensen hebben een droomhuis voor ogen, wat ze (deels) herkennen in onze inspiratiewoningen. Dat is bij ons alleen geen eindpunt, maar de start van een nieuw ontwerptraject. We starten met de kavel, de zonligging, het uitzicht vanuit elke kamer, de indeling en hoe u wilt leven… Dat vullen we samen verder in tot een complete architectuur voor uw villa, met deuren, ramen en afmetingen. Als uw exclusieve villa is uitgetekend in een 3D impressie is dat voor volgende opdrachtgevers weer een inspiratiewoning!”

Om de architectuur van een villa voor je te kunnen zien vanaf een bouwtekening is voor de meeste opdrachtgevers nog niet zo eenvoudig. Volgens architect Sander Bongers: “Als wij als architect uw villa gaan ontwerpen, starten we met concrete voorbeelden. Dit eindigen we ook met een levensecht geïllustreerde 3D impressie van de woning. U moet niet alleen uw wensen erin verwerkt zien, maar u moet voelen hoe het is om hier thuis te komen en ’s ochtends met een kop koffie op het terras te zitten of met de kinderen te voetballen in de achtertuin. Dan komt de architectuur van uw villa tot leven.”

Levensechte impressie
van uw villa

Brochure en prijslijst aanvragen

Selecteer uw type brochure naar voorkeur:

In onze brochure vindt u een greep uit de gebouwde villa’s van Buitenhuis Villabouw. Wilt u onze brochure en prijslijst aanvragen met daarin een globale indicatie van de kosten om een eigen villa te bouwen? Wij sturen u deze geheel kosteloos toe. Wij willen u er wel op wijzen dat wij werkzaam zijn in een gebied van 75 kilometer rondom Alblasserdam en/of verwachte reistijd van minder dan 1 uur. Wij werken met een eigen bouwteam, waardoor dagelijkse reistijden langer dan een uur onwenselijk zijn. Ter inspiratie kunnen wij u wel onze brochure en de daarbij behorende prijsinformatie toesturen.