Projectontwikkeling

Bijzondere projecten op
uitdagende locaties

Voor externe partners en opdrachtgevers kunnen wij bij Buitenhuis Villabouw kleinschalige nieuwbouwprojecten ontwikkelen van één tot circa twintig woningen, met een specialisatie in het hogere segment en/of bijzondere kavels. Dit kan bijvoorbeeld gaan om de laatste (vaak grotere) kavels in een nieuwbouwwijk, kavels in het buitengebied of een inbreidingsproject van een gemeente. Wij schrikken er niet voor terug als uw locatie de nodige uitdagingen kent. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat met de juiste visie, elke kavel te ontwikkelen is tot een aantrekkelijk concept.

Wij zijn uw partner voor
ontwikkeling en bouw

Wij staan altijd open voor een samenwerking met gemeentes en eigenaren van kavels, die een betrouwbare en betrokken partner zoeken voor een project tot 20 woningen. Wij kunnen hierin juist van grote betekenis zijn dankzij onze vergaande kennis van de markt en ervaring met het ontwikkelen op de juiste product-marktcombinatie. Door onze klantgerichte werkwijze en eigen visie op marketing kunnen wij ook op dit gebied onze bijdrage leveren. Meer weten? Wij geven u graag een indruk van een aantal opgeleverde nieuwbouwprojecten.

Buitenhuis Villabouw heeft een groot netwerk en uitstekende contacten bij gemeentes in het gebied waarin wij actief zijn. Bent u nog op zoek naar bouwgrond in Midden- of Zuidwest Nederland, dan helpen wij u graag bij het vinden van een kavel. Wij kennen de kanalen, weten waar u op moet letten en bemiddelen ook graag bij de aankoop van bouwkavels of grond die een herbestemming dient te krijgen na sloop. Mogelijk hebben wij zelf geschikte kavels in portefeuille. Wilt u meer weten? Bekijkt u hier ons aanbod of neem contact met ons op.

Wij helpen u graag bij het
vinden van een kavel