Modern interieur

Moderne villa
interieur

Een modern interieur past in iedere villa; en zeker niet alleen in moderne villa’s! Als het gaat om het interieur zien we de laatste jaren juist steeds meer verrassende combinaties van moderne interieurs in klassieke en landelijke woningen. Parallel zien we ook dat ‘het moderne interieur’ een steeds ruimer begrip wordt. Bij een modern interieur denken we al lang niet meer alleen aan strakke vormen, kubistische banken, hoogglans zwarte of witte meubels en veel glas. Vaak vormt dat wel de basis van een modern interieurdesign, maar we zien ook steeds meer persoonlijke accenten hun intrede doen in het moderne design interieur.

Uw ideeën voor
een modern interieur

Ziet u al helemaal voor u in welke design stijl u uw nieuwe villa wilt inrichten? Of heeft u alleen nog maar een globaal modern interieur voor ogen? Wat u ook precies voor ogen heeft bij een ‘modern interieur’: onze interieurarchitecten vertalen dit graag naar de mogelijkheden van uw villa. Stephen Versteegh van Versteegh Design en Mira Nasruddin van MIRA Design hebben ieder een eigen werkwijze en stijl, omdat wij het belangrijk vinden dat u kunt kiezen. Uw interieur is namelijk meer dan een de aankleding van uw moderne villa: de interieurarchitect gaat samen met u uiteindelijk wel de sfeer bepalen van uw nieuwe ‘thuis’.

De interieurarchitect zal starten met een lichtplan als basis voor het hele interieurdesign. Natuurlijk kunt u zelf heel goed bedenken in welke kamers u veel of weinig licht nodig heeft. Maar een doordacht lichtplan gaat verder en kan uw woning echt laten spreken. Hoge of lage belichting laat een ruimte groter of juist intiemer lijken. Felle lampen zijn nodig waar het licht functioneel is, zoals het werkblad in de keuken. Zachte sfeerverlichting zorgt voor warmte en sfeer op plaatsen waar u tot rust wilt komen. Uw lichtplan legt zo de basis van het interieurplan, dat u samen met de interieurarchitect uitwerkt.

Lichtplan als basis

voor uw interieurdesign

Aanvullende informatie over

een modern interieur:

Bij Buitenhuis Villabouw hechten wij veel waarde aan interieur en design. Dit krijgt dan ook een vast moment in de bouwplanning. U gaat met de interieurarchitecten in gesprek over uw interieurdesign zodra de gemeente haar principeakkoord heeft gegeven voor het ontwerp en de officiële vergunningsaanvraag loopt. Het is dan nog heel goed mogelijk om wanden en ramen te veranderen, zelfs constructieve wanden. Tot dat moment zijn alle lijnen binnen de buitenmuren met potlood getekend: zo geven we nog maximale ruimte aan de ideeën en de creativiteit van de interieurarchitecten als het gaat om de indeling en zichtlijnen.

Ook over de kosten van uw interieurdesign zijn wij bij Buitenhuis Villabouw graag transparant. Om kwaliteit te borgen, maar zeker ook om het belang van duidelijke afspraken, werken wij samen met vaste partners. Op het gebied van interieurdesign zijn dat: Stephen Versteegh van Versteegh Design en Mira Nasruddin van MIRA Design. Beiden hebben een eigen werkwijze en stijl en met beiden hebben we heldere afspraken gemaakt. Zo is het eerste adviesgesprek altijd gratis en kunt u kiezen voor verschillende adviespakketten. Zo kiest u voor kwaliteit én houdt u grip op de kosten van uw interieurdesign.

De meeste mensen denken bij het begrip interieurdesign al snel aan de inrichting van de woonkamer. Doorgaans zult u hier ook veel tijd doorbrengen en genieten van uw nieuwe villa. Daardoor besteden veel mensen het grootste deel van het design budget aan de inrichting van de woonkamer. Toch is juist de kracht van een doordacht, professioneel interieurdesign dat de woning erin betrokken wordt. De basis kan liggen in de woonkamer, maar de woonstijl en sfeer worden doorgetrokken in andere ruimtes. Dat kan met een thema, met kleurgebruik of met materialen die u door uw hele villa heen laat terugkomen.   

Brochure en prijslijst aanvragen

Selecteer uw type brochure naar voorkeur:

In onze brochure vindt u een greep uit de gebouwde villa’s van Buitenhuis Villabouw. Wilt u onze brochure en prijslijst aanvragen met daarin een globale indicatie van de kosten om een eigen villa te bouwen? Wij sturen u deze geheel kosteloos toe. Wij willen u er wel op wijzen dat wij werkzaam zijn in een gebied van 75 kilometer rondom Alblasserdam en/of verwachte reistijd van minder dan 1 uur. Wij werken met een eigen bouwteam, waardoor dagelijkse reistijden langer dan een uur onwenselijk zijn. Ter inspiratie kunnen wij u wel onze brochure en de daarbij behorende prijsinformatie toesturen.