Kosten boerderijwoning bouwen

Uw eigen

boerderijwoning bouwen?

U wilt een boerderijwoning bouwen en een beeld van de kosten die hierbij komen kijken. Deze vraag krijgen we regelmatig, maar het antwoord is altijd maatwerk. Wie bij een boerderijwoning denkt aan een rieten kap, snapt dat dat wat meer zal kosten dan dakpannen. Maar niet elke woonboerderij hoeft een landelijke uitstraling te krijgen; u kunt ook kiezen voor een eigentijdse vertaling. Vaak wordt bijvoorbeeld de woonkamer gerealiseerd ‘in de schuur’; als je de schuurdeuren vervangt door glas oogt het direct modern! Aan al deze keuzes hangen logisch andere kosten als je een boerderijwoning gaat bouwen.

Kosten boerderijwoning

bouwen

De kosten om een boerderijwoning te bouwen zijn echter heel divers. Elders op de website informeren we u over alle soorten kosten waarmee u in algemene zin te maken krijgt bij het bouwen van een woning. Bij het bouwen van een boerderijwoning krijgt u daarbij ook te maken met specifieke kosten. Zo hebben moderne woonboerderijen vaak een groot volume met een groot dakoppervlak, omdat het een lang zadeldak betreft met een lage kap die doorloopt tot de eerste woonlaag. Daarnaast wordt vaak gekozen voor markante, natuurlijke bouwelementen zoals eiken spanten.

De kosten voor het bouwen van een woonboerderij hangt in de eerste plaats af van het volume en de vloeroppervlakte. Daarnaast spelen het dak (rieten kap bijvoorbeeld) en het afwerkingsniveau een grote rol. Om u een indicatie te geven van de kosten voor het bouwen van een woonboerderij staat in onze prijslijst bij elke woning een prijsindicatie met de prijs/m2 weergegeven. Laat u in elk geval deskundig voorlichten en vergelijk offertes goed. Soms worden noodzakelijke kosten niet in de offerte meegenomen maar als extra optie. Bij Buitenhuis Villabouw nemen wij alle te voorziene kosten mee in de prijsopgave!

Prijslijst

boerderijwoning

Brochure en prijslijst aanvragen

Selecteer uw type brochure naar voorkeur:

In onze brochure vindt u een greep uit de gebouwde villa’s van Buitenhuis Villabouw. Wilt u onze brochure en prijslijst aanvragen met daarin een globale indicatie van de kosten om een eigen villa te bouwen? Wij sturen u deze geheel kosteloos toe. Wij willen u er wel op wijzen dat wij werkzaam zijn in een gebied van 75 kilometer rondom Alblasserdam en/of verwachte reistijd van minder dan 1 uur. Wij werken met een eigen bouwteam, waardoor dagelijkse reistijden langer dan een uur onwenselijk zijn. Ter inspiratie kunnen wij u wel onze brochure en de daarbij behorende prijsinformatie toesturen.