Kosten moderne woonboerderij bouwen

Wat de kosten zijn om een moderne woonboerderij te bouwen is net zo persoonlijk als uw definitie van ‘modern’ en ‘woonboerderij’.  Voor de één is het de rieten kap die een ontwerp een boerderij maakt, terwijl de ander eerder kijkt naar de indeling die is afgeleid van een woning met een boerenschuur. En wat noemt u modern? Een moderne woonboerderij kan alleen worden uitgevoerd in moderne materialen. Steeds vaker zien we ook een unieke combinatie van twee architectuurstijlen die in elkaar grijpen. Zo neigt het ontwerp evenveel naar een moderne woning als naar een echte woonboerderij.

Moderne woonboerderij

bouwen

Aan welke stijl en sfeer u persoonlijk ook denkt bij een moderne woonboerderij, u wilt natuurlijk graag meer weten over de kosten voor het bouwen ervan. De kosten om een moderne woonboerderij te bouwen zijn echter heel divers. Elders op onze website informeren we u over alle soorten kosten waarmee u in algemene zin te maken krijgt bij het bouwen van een huis. Hier gaan we wat dieper in op de specifieke kosten voor een moderne woonboerderij. Zo hebben moderne woonboerderijen vaak een groot volume. Kenmerkend is ook de lage kap, die vaak wordt doorbroken met moderne elementen.

De kosten voor het bouwen van een woonboerderij hangen net als bij iedere woning af van het volume en de vloeroppervlakte. Daarnaast spelen met name het dak (rieten kap bijvoorbeeld), de keuken en de badkamer een grote rol. Voor een eerste indruk van de kosten om een moderne woonboerderij te bouwen hebben we in onze prijslijst alle inspiratiewoningen voorzien van een prijsindicatie met de prijs/m2 weergegeven. Laat u in elk geval deskundig voorlichten en vergelijk offertes goed. Soms worden noodzakelijke kosten niet in de offerte meegenomen maar als extra optie. Bij Buitenhuis Villabouw nemen wij alle te voorziene kosten mee in de prijsopgave!

Prijzen

moderne woonboerderij

Brochure en prijslijst aanvragen

Selecteer uw type brochure naar voorkeur:

In onze brochure vindt u een greep uit de gebouwde villa’s van Buitenhuis Villabouw. Wilt u onze brochure en prijslijst aanvragen met daarin een globale indicatie van de kosten om een eigen villa te bouwen? Wij sturen u deze geheel kosteloos toe. Wij willen u er wel op wijzen dat wij werkzaam zijn in een gebied van 75 kilometer rondom Alblasserdam en/of verwachte reistijd van minder dan 1 uur. Wij werken met een eigen bouwteam, waardoor dagelijkse reistijden langer dan een uur onwenselijk zijn. Ter inspiratie kunnen wij u wel onze brochure en de daarbij behorende prijsinformatie toesturen.