Kosten huis bouwen in jaren-30-stijl

Uw eigen
jaren-30-huis bouwen?

Wie een huis wil bouwen in jaren-30-stijl, wil net als iedereen graag weten waar hij aan toe is. De prijs voor het bouwen van een jaren-30-woning kan echter nogal uiteenlopen. Juist in de jaren-30-stijl is maar weinig standaard door de grote variatie in siermetselwerk, stijlelementen en rijke decoratie. Bij ronde of gebogen ramen of glas-in-lood praat je in principe altijd over maatwerk en eigenlijk geldt dat voor het hele ontwerp. Om bij het bouwen van een jaren-30-woning toch de kosten goed te kunnen begroten, werken wij met inspiratiewoningen. Zo houdt u maximale ontwerpvrijheid én grip op de kosten!

Kosten jaren-30-woning
bouwen

De kosten om een huis te bouwen in jaren-30-stijl zijn niet wezenlijk anders dan de kosten voor het bouwen van een ander type villa. Elders op de website informeren we u over alle soorten (algemene) kosten bij het bouwen van een woning. Bij het bouwen van een jaren-30-woning krijgt u daarbij ook te maken met specifieke kosten. Zo hebben jaren-30-villa’s vaak een groot volume met een groot dakoppervlak en brede overstekken. Daarnaast wordt vaak gekozen voor siermetselwerk wat natuurlijk ook een andere prijs kent dan standaard metselwerk.

Of u nu wel of niet kiest voor de jaren-30-stijl, de prijs voor het bouwen van een woning hangt in de eerste plaats af van het volume en de vloeroppervlakte. Daarnaast spelen de stijl, de gekozen materialen en het afwerkingsniveau een grote rol. Om u een indicatie te geven van de kosten voor het bouwen van een jaren-30-woning staat in onze prijslijst bij elke woning een prijsindicatie met de prijs/m2 weergegeven. Laat u in elk geval deskundig voorlichten en vergelijk offertes goed. Soms worden kosten niet in de offerte meegenomen maar als extra optie. Bij Buitenhuis Villabouw nemen wij alle te voorziene kosten mee in de prijsopgave!

Prijslijst
jaren-30-woning

Brochure en prijslijst aanvragen

Selecteer uw type brochure naar voorkeur:

In onze brochure vindt u een greep uit de gebouwde villa’s van Buitenhuis Villabouw. Wilt u onze brochure en prijslijst aanvragen met daarin een globale indicatie van de kosten om een eigen villa te bouwen? Wij sturen u deze geheel kosteloos toe. Wij willen u er wel op wijzen dat wij werkzaam zijn in een gebied van 75 kilometer rondom Alblasserdam en/of verwachte reistijd van minder dan 1 uur. Wij werken met een eigen bouwteam, waardoor dagelijkse reistijden langer dan een uur onwenselijk zijn. Ter inspiratie kunnen wij u wel onze brochure en de daarbij behorende prijsinformatie toesturen.