Architect woonboerderij

De architect die uw

woonboerderij ontwerpt

Welke architect kan de woonboerderij van uw dromen ontwerpen? Niet elke architect heeft affiniteit met het woningtype woonboerderij. Toch vinden wij één ding nog belangrijker: de klik die u heeft met uw architect, zodat u elkaar ook begrijpt als u het heeft over ‘een boerderij’. Bij de architectuur van een boerderij kun je nog heel verschillende beelden hebben, van modern tot klassiek. Bij Buitenhuis Villabouw werken wij samen met twee architecten: Arno van der Padt en Sander Bongers. Beide architecten hebben ruime ervaring op het gebied van de woonboerderij. Maar het belangrijkste: bij hen staat ú altijd centraal.

Een boerderij in

moderne architectuur

De boerderij in moderne architectuur is heel populair. Deze architectuur combineert typisch landelijke boerderijelementen als een rieten kap en eiken spanten met uitgesproken moderne architectuur. De architect heeft de expertise om te weten wat er past op uw locatie en vertaalt dit, op basis van uw wensen, tot een unieke, moderne boerderij. Om uw smaak goed aan te voelen, bekijkt u samen alle woonboerderijen in onze inspiratiewoningen. Op basis daarvan gaat de architect uw woonboerderij ontwerpen. De impressie die van uw huis wordt gemaakt, wordt weer een nieuwe inspiratiewoning!

Wie een prachtige oude boerderij bezit, maar ook modern comfort wil, staat soms voor een lastige keuze. Wordt het een renovatie, verbouwing of herbouw? En welke architect neemt u in de arm? De architecten van Buitenhuis Villabouw kunnen u helpen bij alle drie de scenario’s. De architect kan u helpen bij een verbouwing van binnen of een uiterlijke renovatie van uw boerderij. Soms is het qua kosten interessanter om de hele boerderij opnieuw te bouwen. De architect kan dan een nieuwe boerderij ontwerpen, of zorgen dat het gevelbeeld van uw boerderij hetzelfde blijft, terwijl het interieur in niets meer aan een boerderij doet denken.

Oude woonboerderij

verbouwen met architect?

Aanvullende informatie rond

de architect van uw woonboerderij:

Het voordeel van een nieuwbouw woonboerderij bouwen, is dat u de woning direct energiezuinig en duurzaam kunt laten bouwen: met moderne isolatietechnieken en materialen. We kunnen uw woonboerderij nog duurzamer maken met duurzame energieopwekking. Wij hebben ervaring met vier hoofdsystemen voor verwarming en warmwater: een lucht-/waterpompinstallatie, aardwarmtepomp, een pelletkachel of elektrische verwarming. U kunt ook kiezen voor alternatieve duurzame materialen, zoals houten elementen of een duurzame rieten kap, die overigens zeer goed isoleert.

Of u nu een nieuwe woonboerderij laat bouwen of een oude boerderij laat renoveren; de kosten voor de architect zijn altijd inbegrepen in onze prijsopgave. U hoeft bij ons dus nooit bang te zijn voor bijkomende kosten voor de architect van de woonboerderij. Ook als de architect gaandeweg het ontwerp moet aanpassen, dan zijn deze kosten in principe inbegrepen. Omdat wij alles vooraf heel goed doorspreken en met ons eigen bouwteam werken, kunnen wij dit doen. En omdat we daarna niet meer naar de kosten kijken, kan de architect u helpen om de woonboerderij van uw dromen te realiseren!

Brochure en prijslijst aanvragen

Selecteer uw type brochure naar voorkeur:

In onze brochure vindt u een greep uit de gebouwde villa’s van Buitenhuis Villabouw. Wilt u onze brochure en prijslijst aanvragen met daarin een globale indicatie van de kosten om een eigen villa te bouwen? Wij sturen u deze geheel kosteloos toe. Wij willen u er wel op wijzen dat wij werkzaam zijn in een gebied van 75 kilometer rondom Alblasserdam en/of verwachte reistijd van minder dan 1 uur. Wij werken met een eigen bouwteam, waardoor dagelijkse reistijden langer dan een uur onwenselijk zijn. Ter inspiratie kunnen wij u wel onze brochure en de daarbij behorende prijsinformatie toesturen.