Architect landelijke stijl

Architect gespecialiseerd

in landelijke stijl

Wilt u een huis bouwen in landelijke stijl, dan zult u snel op zoek gaan naar een architect die daarin is gespecialiseerd. Nu zijn onze architecten inderdaad gespecialiseerd in landelijke architectuur, maar daar leggen wij zelf niet het accent. Voor ons moet de architect eerst en vooral bij u passen en u begrijpen. Wij werken daarom samen met twee architecten, die werken volgens eenzelfde werkwijze: Arno van der Padt en Sander Bongers. In hun visie op architectuur staat ú altijd centraal. Daarbij is het natuurlijk wel fijn om te weten dat zij als architect ook ruime ervaring hebben met de landelijke stijl.

Voor u ontworpen

in landelijke stijl

De architect heeft de expertise om te weten wat er past op de locatie en vertaalt dit, op basis van uw wensen, tot een uniek ontwerp in landelijke stijl. Hij beoordeelt uw kavel, de beste plaatsing van uw huis en de beste zonligging. De architect zal vervolgens samen met u onze inspiratiewoningen in landelijke stijl doornemen. Samen kijkt u naar de locatie, waar u uitzicht wilt hebben of een fijne zoninval. Hij schetst vervolgens globaal waar u welke ruimtes wilt. Daarna gaat hij echt ontwerpen. De impressie die van uw huis wordt gemaakt, nemen wij weer op tussen onze inspiratiewoningen in landelijke stijl!

Als onze architect uw huis in landelijke stijl gaat ontwerpen, zijn de kosten daarvoor altijd inbegrepen in de prijsopgave. U hoeft bij ons dus niet bang te zijn voor bijkomende kosten voor de architect van uw landelijke huis. Ook als de architect gaandeweg het ontwerp moet aanpassen, dan zijn deze kosten in principe inbegrepen. Omdat wij alles vooraf heel goed doorspreken en met ons eigen bouwteam werken, kunnen wij dit doen. En omdat we daarna niet meer naar de kosten kijken, kan de architect u helpen om echt uw droomhuis in landelijke stijl te realiseren!

Kosten ontwerp

in landelijke stijl

Brochure en prijslijst aanvragen

Selecteer uw type brochure naar voorkeur:

In onze brochure vindt u een greep uit de gebouwde villa’s van Buitenhuis Villabouw. Wilt u onze brochure en prijslijst aanvragen met daarin een globale indicatie van de kosten om een eigen villa te bouwen? Wij sturen u deze geheel kosteloos toe. Wij willen u er wel op wijzen dat wij werkzaam zijn in een gebied van 75 kilometer rondom Alblasserdam en/of verwachte reistijd van minder dan 1 uur. Wij werken met een eigen bouwteam, waardoor dagelijkse reistijden langer dan een uur onwenselijk zijn. Ter inspiratie kunnen wij u wel onze brochure en de daarbij behorende prijsinformatie toesturen.