Architect huis

De juiste architect

past vooral bij ú!

Een huis bouwen begint met het vinden van de juiste architect. Iemand waar u een klik mee heeft, die uw wensen en eigen ideeën vertaalt naar een concreet ontwerp. Hoe beter uw architect u begrijpt, des te meer wordt het úw huis. Bij Buitenhuis Villabouw hebben wij de juiste architect al voor u gevonden. Wij werken nauw samen met twee (bijna eigen) architecten: Arno van der Padt van Van der Padt & Partners en Sander Bongers van Bongers Architecten BNA. Samen zijn zij thuis in alle architectuurstijlen, maar staan zij ook voor eenzelfde werkwijze; een werkwijze waarin ú centraal staat.

Huis en architect:

expertise en creativiteit

expertise

en creativiteit

De architect die u kiest, is van grote invloed op het huis dat u uiteindelijk gaat bouwen. Als architect brengt hij allereerst de expertise in om te weten wat er past op de locatie. Hij heeft zicht op de mogelijkheden en beperkingen van uw kavel, de beste plaatsing van uw huis en de beste zonligging voor uw tuin. De architect heeft natuurlijk ook een ruime ervaring in de architectuur van huizen. Welke architectuur u ook zoekt voor uw huis, u kunt terugvallen op zijn ervaring en creativiteit om er een uniek ontwerp van te maken. Anders hoeft u immers uw huis niet onder architectuur te laten bouwen!

Veelgestelde vragen over de architect

die uw huis gaat ontwerpen:

De architect die uw huis zal ontwerpen, start met het samen doornemen van onze inspiratiewoningen. Hierbij geeft u direct aan, welke ontwerpen u qua architectuur aanspreken. Samen kijkt u naar de locatie, waar u op welk moment wilt genieten van het vrije uitzicht of een fijne zoninval. Hij schetst vervolgens globaal waar u bijvoorbeeld wilt koken, slapen en werken. Aan de hand van deze ruwe schets gaan onze architecten uw huis echt ontwerpen: een ontwerp dat u samen steeds verder gaat verfijnen. De impressie die van uw huis wordt gemaakt, nemen wij daarna weer op in onze inspiratiewoningen!

Als onze architect uw huis gaat ontwerpen, zijn de kosten van zijn honorarium altijd inbegrepen in de prijsopgave die u van ons ontvangt. U hoeft bij ons dus niet bang te zijn voor bijkomende kosten voor de architect van uw huis. Ook als de architect gaandeweg het ontwerpen aanpassingen moet tekenen aan uw huis, dan zijn deze kosten in principe inbegrepen. Omdat wij alles vooraf heel goed doorspreken en met ons eigen bouwteam werken, kunnen wij dit doen. En omdat we daarna niet meer naar de kosten kijken, kan de architect u helpen om echt het huis van uw dromen te bouwen.

Brochure en prijslijst aanvragen

Selecteer uw type brochure naar voorkeur:

In onze brochure vindt u een greep uit de gebouwde villa’s van Buitenhuis Villabouw. Wilt u onze brochure en prijslijst aanvragen met daarin een globale indicatie van de kosten om een eigen villa te bouwen? Wij sturen u deze geheel kosteloos toe. Wij willen u er wel op wijzen dat wij werkzaam zijn in een gebied van 75 kilometer rondom Alblasserdam en/of verwachte reistijd van minder dan 1 uur. Wij werken met een eigen bouwteam, waardoor dagelijkse reistijden langer dan een uur onwenselijk zijn. Ter inspiratie kunnen wij u wel onze brochure en de daarbij behorende prijsinformatie toesturen.