Over ons

Buitenhuis Villabouw
bouwt sinds 2013

Buitenhuis Villabouw is een unieke samenwerking op het gebied van exclusieve villabouw. Het bedrijf startte in 2013 vanuit aannemersbedrijf Buitenhuis Realisatie. Samen met twee vooruitstrevende architectenbureaus, Bongers Architecten en Van der Padt en Partners, werd een nieuwe visie ontwikkeld op villabouw. De namen geven het eigenlijk al weg: Buitenhuis Villabouw en Buitenhuis Realisatie vormen inmiddels een hecht bouwteam dat volledig op elkaar is afgestemd. Transparant en overzichtelijk verzorgen zowel de architect als de aannemer samen, het hele bouwproces.

Buitenhuis Villabouw:
unieke visie op bouwen

Elkaar opzoeken over grenzen is vanaf het begin de visie geweest achter Buitenhuis Villabouw. Als je dat namelijk durft, kan bouwen onder architectuur beter, slimmer en origineler. Wat de samenwerking binnen Buitenhuis Villabouw drijft, gaat dieper dan een gezamenlijk belang om kwalitatieve en onderscheidende woningen te realiseren. Het gaat om de visie dat je geen uitdaging uit de weg hoeft te gaan als je maar goed luistert naar de klant en daarop bouwt. Dat maakt Buitenhuis Villabouw bijzonder en dat bewijzen we met elke nieuwe villa die we mogen realiseren.

Bij Buitenhuis Villabouw beginnen wij niet bij een (model)woning die we aanpassen aan uw wensen. Wij starten bij uw wensen en bouwen daar uw villa omheen. Onze architecten, Sander Bongers en Arno van der Padt, hebben ieder een eigen persoonlijkheid en signatuur die u in de inspiratiewoningen zult herkennen. Samen beheersen ze alle architectuurstijlen en kunnen daarom ook iedere wens vertalen naar een uniek villa-ontwerp. Uw woning wordt 100% onder architectuur gebouwd, terwijl onze unieke samenwerking u maximaal grip geeft op het eindresultaat en iedere stap in het bouwproces.

Bongers Architecten en
Van der Padt & Partners

Buitenhuis Realisatie:
een hecht bouwteam

Buitenhuis Villabouw bouwt alle villa’s samen met een eigen bouwbedrijf; Buitenhuis Realisatie. Transparant en overzichtelijk verzorgen zowel de architect als de aannemer samen het gehele bouwproces. Als de opdrachtgever het ontwerp en de offerte heeft goedgekeurd, wijzen wij een vast bouwteam toe aan de te bouwen villa die de hele woning bouwt van A tot Z. Met als voordeel: meer betrokkenheid, minder foutkansen en een hogere opleverkwaliteit. Voor, tijdens en na de bouw heeft u hierbij een vast aanspreekpunt. Een persoonlijk adviseur met slechts één doel voor ogen; uw droomvilla.

Brochure en prijslijst aanvragen

Selecteer uw type brochure naar voorkeur:

In onze brochure vindt u een greep uit de gebouwde villa’s van Buitenhuis Villabouw. Wilt u onze brochure en prijslijst aanvragen met daarin een globale indicatie van de kosten om een eigen villa te bouwen? Wij sturen u deze geheel kosteloos toe. Wij willen u er wel op wijzen dat wij werkzaam zijn in een gebied van 75 kilometer rondom Alblasserdam en/of verwachte reistijd van minder dan 1 uur. Wij werken met een eigen bouwteam, waardoor dagelijkse reistijden langer dan een uur onwenselijk zijn. Ter inspiratie kunnen wij u wel onze brochure en de daarbij behorende prijsinformatie toesturen.