Ons bouwteam

Van droom tot uniek ontwerp

Uw eigen luxe villa bouwen… ziet u het al voor u? Een stijlvolle oprijlaan, een dubbele voordeur, een grote loungehoek, openslaande tuindeuren naar het terras, een echte woonkeuken… Waar u ook van droomt, houdt u vooral niet in. Want uw droomhuis realiseren, dat is waar het om draait als wij uw villa bouwen. Onze architecten vertalen uw eigen wensen, ideeën en smaak naar een uniek ontwerp. Of u nu valt voor een landelijke villa, een jaren-30-woning, een moderne of een klassieke villa.

bouwproces. Dat begrijpen wij heel goed, en daar-om mag u er bij ons op rekenen dat u maximale vrijheid én overzicht houdt. Elke stap kunt u online volgen, uw keuzes kunt u altijd inzien tot en met het moment dat u als trotse eigenaar de sleutel ontvangt. De offerte die u ontvangt is all-in en transparant en als wij uw villa bouwen verzorgt ons vaste bouwteam alles van A tot Z.

interieurplan & visie op wonen

Het kan best lastig zijn om op papier een nieuw huis in te richten. Daar-om werken wij samen met Smeele | ruimte voor ontwerp uit Rotterdam. Zij ontwerpen uw complete interieur, vanuit dezelfde visie als wij uw villa bouwen: samen met u. Een goed ontwerp begint altijd met goed luisteren naar u als opdrachtgever. Daarna wordt pas gekeken naar de ruimte, de stijl, gebruik en functie van de ruimte. Een doordacht licht- en interieur-plan laat uw nieuwe villa optimaal tot zijn recht komen.