Architect moderne woning

Architecten gespecialiseerd

in moderne woningen

U zoekt een architect om een modern woonhuis te laten ontwerpen? Niet alle architecten zijn gespecialiseerd in moderne woningen, dat is logisch. Maar nog belangrijker dan de vraag of een architect eerder woningen gebouwd heeft met moderne architectuur, is de vraag of u bij elkaar past en elkaar begrijpt. Bij Buitenhuis Villabouw werken wij samen met twee architecten, die werken volgens eenzelfde werkwijze: Arno van der Padt en Sander Bongers. In hun visie op architectuur staat ú altijd centraal. Daarbij zijn zij als architecten ook allebei gespecialiseerd in het moderne woningen.

Voor u ontworpen

in moderne stijl

De architectuur van een moderne woning is vaak gebaseerd op een spannende interactie tussen binnen en buiten, met grote open en gesloten gevelelementen. De architect heeft de expertise om te weten wat er past op de locatie en vertaalt dit, op basis van uw wensen, tot een woning met een unieke moderne architectuur. De architect beoordeelt uw kavel en zal samen met u onze inspiratiewoningen doornemen. Pas daarna gaat hij uw moderne woonhuis ontwerpen. De impressie die van uw huis wordt gemaakt, nemen wij als inspiratiewoning op in de categorie moderne architectuur.

Als onze architecten uw huis in moderne architectuur ontwerpen, zijn de kosten daarvoor altijd inbegrepen in de totaalprijs. U hoeft dus niet bang te zijn voor bijkomende kosten voor de architect van uw moderne woonhuis. Wel is het verstandig om voor uw moderne woning een professioneel licht- en interieurplan te laten ontwerpen. Juist bij een woning in moderne architectuurstijl is de balans tussen privacy en openheid heel belangrijk in het interieur. Daarom zijn ook de kosten voor een eerste adviesgesprek met een van onze vaste interieurarchitecten inbegrepen in de prijs voor uw moderne woning.

Budget moderne woning

laten inrichten

Brochure en prijslijst aanvragen

Selecteer uw type brochure naar voorkeur:

In onze brochure vindt u een greep uit de gebouwde villa’s van Buitenhuis Villabouw. Wilt u onze brochure en prijslijst aanvragen met daarin een globale indicatie van de kosten om een eigen villa te bouwen? Wij sturen u deze geheel kosteloos toe. Wij willen u er wel op wijzen dat wij werkzaam zijn in een gebied van 75 kilometer rondom Alblasserdam en/of verwachte reistijd van minder dan 1 uur. Wij werken met een eigen bouwteam, waardoor dagelijkse reistijden langer dan een uur onwenselijk zijn. Ter inspiratie kunnen wij u wel onze brochure en de daarbij behorende prijsinformatie toesturen.