Vacature service- en opleveringscoördinator

Bij Buitenhuis Villabouw veranderen we dromen in droomvilla’s. Onze klanten willen geen standaardwoning, geen keuze uit een brochure en geen beperkingen in de mogelijkheden. Samen met onze klanten maken we de prachtige reis van ruwe schets tot oplevering van een indrukwekkende woning. Juist omdat niets onmogelijk is, en niets standaard, is er veel vakmanschap en improvisatievermogen nodig. Onze vakmensen hebben dan ook net iets meer dan gemiddelde capaciteiten en allemaal hebben we hetzelfde motto: nooit consessies doen aan kwaliteit. Om dat tot in het laatste detail te borgen zijn we op zoek naar een coördinator service en oplevering.

Iets populairder gezegd: je bent als onze ‘eindbaas’ verantwoordelijk voor opleveringen zonder opleverpunten. Zijn er na oplevering toch aandachtspunten, dan zorg jij ervoor dat onze tevreden klanten zo snel mogelijk weer optimaal genieten van hun droomhuis.

Wat ga je doen?

• De weken voor de oplevering coördineer en verzorg jij de afwerking tot in de kleinste details, zodat we bij de oplevering op geen enkel opleverpunt meer stuiten.
• Samen met de Buitenhuis Servicedesk ben je het aanspreekpunt voor de klant om garantie- en servicewerk op te lossen.
• Je denkt actief mee over de optimalisatie van processen die bijdragen aan een steeds hogere bouwkwaliteit en een nog hogere klanttevredenheid.

Wat ben je?

• Ervaren vakman (bijvoorbeeld voorman of uitvoerder op zoek naar fysiek lichter werk).
• Communicatief vaardige technicus die veel weet, en ook kan uitleggen aan klanten.
• Digitaal vaardige specialist die raad weet met de doorgaande digitalisering in de bouw.

Wie ben je?

• Je bent een gedreven en enthousiast mens, en je houdt van contact met mensen.
• Je hebt bouwtechnisch inzicht en de nodige materiaalkennis.
• Je kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken, inleven in klanten en meedenken.
• Je hebt een gezond verantwoordelijkheidsgevoel, kunt zelfstandig werken met de nodige vrijheid.

Wat wij jou bieden:

Je komt werken bij een zeer levendige organisatie met een jong en enthousiast team. Geen groot bouwbedrijf met knellende structuren en managementlagen maar een fijne, platte organisatie waarin we wars zijn van ellebogenwerk en overmatige carrièredrift. Samen werken we aan de mooiste villa’s en tevreden klanten. Je krijgt heel veel vertrouwen en de ruimte om zelfstandig te werken. Je werk belonen we met een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zoek jij je uitdaging in
echt bijzondere projecten?

Herken jij jezelf
in ons profiel?

Herken je jezelf in ons profiel? We ontvangen heel graag jouw CV en motivatie t.n.v. Jelle van Houwelingen op info@buitenhuisvillabouw.nl