Kosten moderne villa bouwen

Kosten moderne villa:

de kenmerken

Wie wil weten wat de kosten zijn om een moderne villa te bouwen, kan het beste eerst eens kijken bij onze inspiratiewoningen. De prijs voor het bouwen van een moderne villa hangt namelijk sterk af van uw eigen definitie van ‘een moderne villa’. De diversiteit in onze moderne villa’s is namelijk groot en met het ontwerp varieert ook de prijs voor het bouwen ervan. Om bij het bouwen van een moderne villa toch een inschatting te maken van de kosten, geven wij bij al onze inspiratiewoningen een prijsindicatie af op basis van de oppervlakte. Dit geeft toch een indruk van wat uw moderne villa bouwen zou gaan kosten.

Kosten moderne

villa bouwen

De kosten om een moderne villa te bouwen zijn in principe hetzelfde opgebouwd als de kosten voor het bouwen van een ander type villa. Elders op de website informeren we u over alle soorten (algemene) kosten bij het bouwen van een woning. Bij het bouwen van een moderne villa spelen daarnaast specifieke aspecten mee die van invloed zijn op de kosten. Zo hebben moderne villa’s vaak grote raampartijen, soms een plat dak en vaak wordt er gewerkt met bijzondere materialen zoals staal. Daarnaast gaat het vaak om forse volumes, wat natuurlijk ook de prijs bepaalt voor het bouwen van een moderne villa.

Hoe uw droomvilla er ook uitziet, de prijs voor het bouwen van een moderne villa hangt in de eerste plaats af van het volume en de vloeroppervlakte. Daarnaast spelen de stijl, de gekozen materialen en het afwerkingsniveau een grote rol. Om u een indicatie te geven van de kosten voor het bouwen van een moderne villa staat in onze prijslijst bij elke woning een prijsindicatie met de prijs/m2 weergegeven. Laat u in elk geval deskundig voorlichten en vergelijk offertes goed. Soms worden kosten niet in de offerte meegenomen maar als extra optie. Bij Buitenhuis Villabouw nemen wij alle te voorziene kosten mee in de prijsopgave!

Prijslijst voor het bouwen

van een moderne villa

Brochure en prijslijst aanvragen

Selecteer uw type brochure naar voorkeur:

In onze brochure vindt u een greep uit de gebouwde villa’s van Buitenhuis Villabouw. Wilt u onze brochure en prijslijst aanvragen met daarin een globale indicatie van de kosten om een eigen villa te bouwen? Wij sturen u deze geheel kosteloos toe. Wij willen u er wel op wijzen dat wij werkzaam zijn in een gebied van 75 kilometer rondom Alblasserdam en/of verwachte reistijd van minder dan 1 uur. Wij werken met een eigen bouwteam, waardoor dagelijkse reistijden langer dan een uur onwenselijk zijn. Ter inspiratie kunnen wij u wel onze brochure en de daarbij behorende prijsinformatie toesturen.