Uw eigen droomvilla

Samen ontworpen

Samen gebouwd

Villa bouwen en ontwerpen
door Buitenhuis Villabouw

Een villa bouwen is voor veel mensen een grote droom. De meeste mensen zullen overigens ook maar één keer in hun leven een villa laten bouwen. Het is immers niet niks wat er op u afkomt! Bij Buitenhuis Villabouw begrijpen we dat heel goed. Daarom bieden we u niet alleen alle ontwerpvrijheid maar nemen we u ook stap voor stap mee in het proces. Wij bouwen uw villa onder onze regie, maar u houdt alles zelf in de hand. Onze offerte om een villa te laten bouwen is volledig transparant en onze eigen architecten en ons bouwpersoneel verzorgen de bouw van uw villa. All-in en sleutelklaar, zo bouwen wij uw villa.

Uw eigen luxe en
exclusieve villa bouwen

Uw eigen luxe villa bouwen… ziet u het al voor u? Een stijlvolle oprijlaan, een dubbele voordeur, een grote loungehoek, openslaande tuindeuren naar het terras, een echte woonkeuken… Waar u ook van droomt, houdt u vooral niet in. Want uw droomhuis realiseren, dat is waar het om draait als wij u mogen helpen uw eigen villa te bouwen. En dan willen wij graag een exclusieve villa bouwen! Feitelijk zijn al onze villa’s per definitie exclusief. Want aan standaard, daar doen we niet aan bij Buitenhuis Villabouw. Iedere villa is uniek, dat is tenslotte de beste reden om zelf een villa te bouwen!

Computer met website

Villa ontwerpen: ontmoet
onze architecten

Een villa ontwerpen is leuk, maar zeker ook uitdagend. Bij Buitenhuis Villabouw werken wij niet met standaardwoningen. Ieder ontwerp start met een unieke plattegrond van uw woning. Daarna gaat u samen met onze architect kijken naar onze inspiratiewoningen: villa’s in diverse stijlen. Het leuke bij een eigen villa: u mag zelf naar hartenlust stijlen en elementen combineren. Onze architecten zorgen er vervolgens voor dat al uw inspiratie wordt verwerkt in een uniek ontwerp, dat persoonlijk is en toch mooi in balans. Zij vertalen uw eigen wensen, ideeën en smaak naar een uniek ontwerp.

Brochure aanvragen villa bouwen

Brochure en prijslijst aanvragen

Selecteer hieronder hoe u onze brochure wilt onvangen:

In onze brochure vindt u een greep uit de gebouwde villa’s van Buitenhuis Villabouw. Wilt u onze brochure en prijslijst aanvragen met daarin een globale indicatie van de kosten om een eigen villa te bouwen? Wij sturen u deze geheel kosteloos toe. Wij willen u er wel op wijzen dat wij werkzaam zijn in een gebied van 75 kilometer rondom Alblasserdam en/of verwachte reistijd van minder dan 1 uur. Wij werken met een eigen bouwteam, waardoor dagelijkse reistijden langer dan een uur onwenselijk zijn. Ter inspiratie kunnen wij u wel onze brochure en de daarbij behorende prijsinformatie toesturen.