Zoek jij een uitdaging in echt bijzondere projecten?

Heb jij ervaring in de bouw en ben je nieuwsgierig of je een mooie stap kunt maken in je carrière?  In het segment luxe villabouw ga je wat meemaken! Bij Buitenhuis Villabouw bouw je geen huizen, maar realiseer je met een vast team iemands droomvilla. Dat voel je en dat wordt ook zo gewaardeerd. Opdrachtgevers kunnen je zomaar verrassen met een etentje, weekendje weg of een goede fles whisky. Je bouwt aan een luxe topproduct, en jij hebt daar een wezenlijke bijdrage aan. 

Als projectleider heb je een cruciale rol binnen ons team. De mate waarin jij klanten adviseert, bouwprojecten weet voor te bereiden en jouw planningskwaliteiten weet in te zetten, bepalen voor een groot deel het succes ervan. In deze uitdagende functie ben je een belangrijk aanspreekpunt voor de klant om diens wensen te vertalen naar haalbare plannen. Gedurende de bouw ben jij ook voor jouw collega’s een belangrijke bron van informatie.

Jouw taken zijn onder meer:

  • Adviseren van opdrachtgevers, als eerste aanspreekpunt voor alle vragen;
  • Projectcoördinatie met financiële en technische verantwoordelijkheid;
  • Coördinatie van ontwerp- en constructietekeningen, samenvoegen tot werktekeningen;
  • Inkoop van bouwmaterialen, controle tekenwerk van onderaannemers en leveranciers.

Wij vragen van jou:

  • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel in het team als richting opdrachtgevers, leveranciers en overige partijen;
  •  Ervaring als werkvoorbereider is een pré;
  • Zelfstandigheid en MBO of HBO werk- en denkniveau.

Wat wij jou bieden:

Helemaal je eigen projecten met alle vrijheid om deze tot een succes te maken. Je krijgt volop ruimte voor eigen initiatief, en kunt  je talenten ontwikkelen door periodiek aangeboden trainingen. Je werk is elke dag anders en je krijgt veel waardering in ons persoonlijke en enthousiaste, jonge team. Je mag natuurlijk rekenen op een bovengemiddelde beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken je jezelf in ons profiel?

We ontvangen heel graag voor 11 februari aanstaande jouw CV en motivatie  t.n.v. Jelle van Houwelingen op jelle@buitenhuisvillabouw.nl